2023-09-14 35 瀏覽
完全無諗過一間咁簡單既鋪頭會有咁多選擇,主食有幾款,小食都有幾款,我地實在被吸引到係咁叫!主食我地叫佐日本廣島蠔湯咖喱拉麵同埋珍寶海老海鮮盛湯咖喱烏冬,拉麵同烏冬麵質都好,都係煙韌q彈,重點夠晒掛湯,吸收晒啲湯汁,咖喱味好重,唔會淨係得辣,反而甜甜地,係甜辣既咖喱,煮得幾稠,夠晒濃味,廣島蠔都幾大隻,份量都唔少,好鮮甜,另外既海老都真係幾珍寶,又彈牙又鮮味,加埋啲帶子青口墨魚仔,夠晒豐富!小食我地叫佐日本芝麻雞翼,海苔天婦羅魷魚同埋木魚花茄子,雞翼係雞全翼,好大隻,外皮夠脆夠焦香,雞肉就嫩滑多汁,另外魷魚又係炸得好脆,炸粉有海苔天婦羅,更加香口,而茄子就夠晒清甜,係清香既茄子!