2018-06-04
估唔到呢度有一間鮮鍋道場, 食半放題都幾特別 雖然食物款色唔係話好多 ,但價錢比一般放題 平三分一, 200蚊唔使已經有個拉麵半放題套餐食, 有曬甜品,汽水,壽司小食任食任飲而我哋就點咗個海鮮半放題套餐, 套餐裏便會跟咗一份刺身, 有帶子,甜蝦,吞拿魚,三文魚個海鮮拼盤就非常豐富喇有鮑魚 扇貝,大蜆 ,大肉蟹隻蟹仲要超級多膏tim首先會放咗蟹落去湯到先, 一陣間同事就會提你拎上來,如果放太耐 熟得滯就唔好食啦 , 啖啖肉啖啖膏,十分鮮味, 食完蟹就可以逐樣逐樣其他貝殼類海鮮放落去煮 , 當所有海鮮整完之後嗰個湯底已經充滿咗不同海鮮嘅味道,勁鮮甜。另外仲有個餐牌係可以畀你點八樣 配料, 睇落去份量好似唔係好多, 但係我哋兩小口子食完都已經好飽, 飽到都食唔到出面其他小食啦食曬啲配料之後就可以 加啲飯落去個湯底度煲粥喇, 最後可以落番啲蔥同冬菜調味同事我會幫你打隻蛋落去整番個蛋花, 簡直色香味俱全最後就係食埋呢個 蜜糖牛奶雪糕, 幾飽都想食呀😂正
估唔到呢度有一間鮮鍋道場, 食半放題都幾特別
個海鮮拼盤就非常豐富喇有鮑魚 扇貝,大蜆 ,大肉蟹
隻蟹仲要超級多膏tim
同事我會幫你打隻蛋落去整番個蛋花, 簡直色香味俱全
最後就係食埋呢個 蜜糖牛奶雪糕, 幾飽都想食呀😂正