2018-10-27 3703 瀏覽
今日同男朋友黎兆萬中心,大家返屋企都方便,所以經常在這邊食晚餐。我們今日選擇了放縱一下,食日韓放題,可以食不同美食!環境都幾大,又有房間(比訂多的客人有自己空間)食物選擇真的好多,有:壽司、刺身、串燒、炸物、麵飯、火鍋、甜品等等,一定有適合的美食。(寫好數量、人數、枱子號碼)服務都幾好,服務生好有禮貌又幫忙收碟,而且無漏單、點了的都好齊的送上。飲料有2個冷櫃可以自助領取(包括:汽水、茶、蘋果紙包果汁、酒類等)還有熱的茶或水。坐下來服務生就送上前菜、介紹畫紙的食物種類!刺身好多好豐富!好大碟又吸引壽司細細件,有唔同的款式,都幾美味!燒海蝦:好大隻又爽口!燒菠蘿:多汁又香口!甜甜的!炸物:芝麻雞翼、韓式芥末雞翼、炸芝士、網紙蝦卷等等!最愛榴槤炸彈、芋頭丸、天婦羅等,好好味又香口!好熱辣辣!燒羊扒:好香口好入味、軟腍又美味蔬菜好健康,當然唔少得; 這個避風塘炒通菜及炒芽菜,好香口又微微辣!甜品有雪條、雪糕等,好開心
我們今日選擇了放縱一下,食日韓放題,可以食不同美食!

環境都幾大,又有房間(比訂多的客人有自己空間)
食物選擇真的好多,有:壽司刺身、串燒、炸物、麵飯、火鍋甜品等等,一定有適合的美食。

(寫好數量、人數、枱子號碼)
還有熱的茶或水。
飲品櫃

坐下來服務生就送上前菜、介紹畫紙的食物種類!

刺身好多好豐富!好大碟又吸引

刺身

壽司細細件,有唔同的款式,都幾美味!

壽司

燒海蝦:好大隻又爽口!

燒蝦

燒菠蘿:多汁又香口!甜甜的!

燒蘿菠

炸物:芝麻雞翼、韓式芥末雞翼、炸芝士、網紙蝦卷等等!

炸物

最愛榴槤炸彈、芋頭丸、天婦羅等,好好味又香口!好熱辣辣!

燒羊扒:好香口好入味、軟腍又美味

羊架

避風塘通菜

甜品有雪條、雪糕等,好開心
2018-10-26
刺身