2023-03-08 95 瀏覽
隨著口罩令解除,加上天氣回暖,係時候又要周圍去順便搵好嘢食。今次去完大東北行山,咁肚餓,就一於試吓呢間咁高評價嘅燒肉店,叫翻個放題食。去到都有幾多食客,相信都冇乜伏!放題餐d選擇都好豐富,雞牛豬海鮮都有齊雞五品: 韓式芝士雞腿肉、辣味噌雞腿肉、岩鹽手羽、岩鹽日本雞頸肉、辣味噌日本雞頸肉牛十品: 牛舌、特上牛柳、滑牛、牛五花、Prime系列嘅牛腹肉、肩胛牛肉眼、牛板腱、牛頸脊、牛仔骨、角切豬四品: 豚肉條、韓式辣味豬腩片、岩鹽豬腩片、美國梅肉海鮮四品: 魷魚、多春魚、青口、三文魚食咁多肉類,緊係要食翻啲蔬菜: 秋葵、翠肉瓜、雞髀菇、粟米如果覺得未夠飽,或者想加d澱粉,餐單都有飯及冷盤,包保一定飽: 海蜇沙律、豆腐沙律、櫻花蝦香蔥飯、溫泉蛋飯放題餐可以任飲店入面嘅飲品,有茶類,甚至啤酒。我哋揸車人士,緊係揀無酒精啤酒過下癮!

去到都有幾多食客,相信都冇乜伏!

放題餐d選擇都好豐富,雞牛豬海鮮都有齊

豬四品: 豚肉條、韓式辣味豬腩片、岩鹽豬腩片、美國梅肉

海鮮四品: 魷魚、多春魚、青口、三文魚

食咁多肉類,緊係要食翻啲蔬菜: 秋葵、翠肉瓜、雞髀菇、粟米

放題餐可以任飲店入面嘅飲品,有茶類,甚至啤酒。
我哋揸車人士,緊係揀無酒精啤酒過下癮!