2023-12-26 700 瀏覽
火鍋店位於尖沙咀,地點好方便好容易搵到,家人生日黎到呢度慶祝一番呢間店環境甚佳🌠,地方整潔又乾淨,仲係每個卡位都有獨立電視提供,好岩我呢種一路食飯一路煲劇的人,而且仲有2層呢,服務員十分殷勤地招呼我地我地一來到就決定點左沙嗲鍋,聽聞好好味,我地點左好多道菜,但我精選左幾種菜來形容下~💞/鮑魚/刺身/重慶炒辣蟹/大頭蝦/鮑魚🤩大大隻,無得輸,肉厚又彈牙,放入沙嗲汁再加埋XO醬就真係頂呱呱,而且每咬一啖都有鮮味刺身🥳真係大大盤,有帶子、三文魚、海膽等等,完全係真材實料,而且應該食鮮運到就送俾顧客食,因為海膽係甜味,無苦澀味,三文魚紋理係清晰 大頭蝦🦐🦐係大大隻,而且有蝦膏,蝦肉結實又彈牙,加埋湯底,鮮味仍然存在而且重慶炒辣蟹🦀🦀都係蟹好多又大隻,炒上去係香口,蟹肉都係多多的,超滿足整體來講,會再叫親戚朋友再來相聚,值得推介👍

💞/鮑魚/刺身/重慶炒辣蟹/大頭蝦/

整體來講,會再叫親戚朋友再來相聚,值得推介👍

2023-12-25
聖誕節