2017-11-06
紅磡又新開左個餐廳 係寶其利街💁🏼 放學之後就同朋友一齊食個dinner😆 竟然有all the breakfast 姐係話30$ 就可以係晚餐時段食到 幾抵! 不過我地見menu 有玉子燒😍 所以當然要試下 一個set 55$ 可以簡飯/意粉/撈丁 有黑松露味 而且蛋整到好滑夠厚 好好食😋 而隔離係炸蝦 蝦都幾大隻 蝦肉鮮甜😆我地仲叫左鐵板, 係雜排鐵板, 因為我有選擇困難, 食佢就可以咩都試下😂😂 估唔到好大份 一個人勉強食得哂 但食完好飽! 有雞排西冷牛扒德國腸炸帶子煙三文魚😍😍😍😍真係好多野!最欣賞係個雞排 皮脆好juicy! 同埋個德國腸 好有我之前係德國食嘅個個味🤤 炸帶子就正常好食! 但我個牛排唔夠熟 不過係我自己冇講到要幾成熟 下次可以講翻 不過朋友唔怕 就話好食😆 我地見到跟餐可以加甜品 所以叫左芒果布丁 同埋木糠布丁試下! 好抵食加少少錢就可以食埋下場甜品 味道仲唔錯👍 多奶我鍾意😆👍👍👍我仲叫左抹茶鮮奶 好濃抹茶!加左鮮奶好滑好香😍😍
黑松露雜菌玉子燒
雜排鐵板