2018-02-10 46 瀏覽
睇到報章介紹慕名而來!見到地址係石門都要搵下點去,不過原來黎都好方便,坐馬鐵去石門站行5分鐘就到,京端廣場就係正個岀口隔離入面牆壁掛左一個個蒸籠,入面仲有D雞包仔好盞鬼必點的鮑魚燒賣,晶瑩剔透GE鮑魚原隻上十分豪華。一啖咬落去,鮑魚彈牙好味,燒賣亦非常鮮美!賣相非常精緻的金魚餃係由師傅人手上色GE誠意之作,非常有心機!岀自師傅手筆,令金魚係魚池中相當栩栩如生,而且味道都好好食,入面塞滿好足料GE蝦餃餡,令金魚相當之肥美飽滿老婆鐘意食脆口野,點左LEE個芒果芝士龍王酥。新鮮滾熱辣炸起用龍舟上菜非常霸氣!,食落熱騰騰又酥脆無比,惹味!另一個炸物就係甜酸旋風蝦,外層薯絲炸衣食落酥脆噴香,內層的蝦肉鮮嫩多汁點個甜酸醬更惹味帶黑超GE大王流沙包!個包食落口感好濕潤綿密,而且一咬就有滿滿GE流沙溢岀,甜而不膩,好味冬天係食蛇GE季節,見到餐廳有同大埔蛇王海合作,就嗌左一人一碗食$45碗,用五種蛇新鮮製成,非常足料好食!食完個身都暖晒!甜品嗌左榴槤大爆炸榴槤餡非常之香滑濃郁!正正正餐廳精緻又極具創意GE點心令我十分驚艷!不枉我專程來訪滿意

入面牆壁掛左一個個蒸籠,入面仲有D雞包仔好盞鬼

點個甜酸醬更惹味

$45碗,用五種蛇新鮮製成,非常足料好食!食完個身都暖晒!

甜品嗌左榴槤大爆炸

榴槤餡非常之香滑濃郁!正正正