2018-12-08 118 瀏覽
Happy Friday食到間高質既餐廳特別開心,尋日放工去左位於合和中心對面既NINETYs,裝修簡約自然,坐位數量唔多,所以最好預先book位。佢地食品選擇唔多,但樣樣都有質素,menu有分Day or Night Time,有主菜、漢堡、pasta、甜品、咖啡等等。Mexican Chilli Avocado尼個小食同墨西哥脆片差不多,主要分別在於用脆炸雲吞皮代替墨西哥脆片,感覺更輕薄鬆脆,而牛油果醬味道新鮮清淡,配襯一流。Piggy Piggy上下兩塊漢保包又香又鬆軟,最出色係中間既肉,又厚又juicy既豬扒,應該係話叉燒先啱,令到成個Burger都與別不同。Taro meatball linguine四五粒大肉丸口感唔太實,配襯茄醬意大利粉香濃好味,而兩塊toast香口剛剛好。English Muffin Toast最後點左個甜品,底面兩塊toast夾住中間雲尼拿雪糕,再加蛋捲捽,多重口感。整體餐廳環境好,食物有質素,絶對令人心情放鬆愉快既一餐。

Mexican Chilli Avocado

Piggy Piggy

Taro meatball linguine

English Muffin Toast

整體餐廳環境好,食物有質素,絶對令人心情放鬆愉快既一餐。