2011-07-19
放暑假 正好一大班朋友仔一齊出來飲飲食食;-)今次的地點就系我之前推介既浦和啦!都有一段好長既時間冇來幫襯啦...因為出咗去旺角同尖沙咀搵食..但喺心頭好始終都系呢間..我中意呢間既人情味<37點30準時到達,好彩一早book定咗10位,如果唔喺有排等位!真系估唔到7點半已經爆場!好誇張呀!!!門口仲有好多人等位= =''有侍應居然同我講'' hi,好耐冇見喔''..簡直令我受寵若驚..咁都記得@@一大段時間冇來,食物水準都提升咗唔少,依然有我最中意既芝士焗蠔!賣相都越來越討好..連芥末都擠花!GOOD!NICE!!!!成班fd狂攻刺身..食番夠本!刺身都好新鮮,要幾多俾幾多,冇cut到單,仲有條用刺身砌既刺身橋不得不讃的系服務態度,因為清酒任飲,所以成班人人地出酒佢地出命,仲飲到嘔= =''真喺失禮= =''好彩d侍應都冇黑面,仲好快清理咗現場..反而叫我地唔使唔好意思,用心服務既態度簡直1000000個讃!!!侍應仲同我地講,遲d會有雪條推出,叫我地遲d齊齊來舔雪條;-)咩半個鐘內舔完20支雪條,會有一位免費..當場笑到肚疼xdd 個場面都幾咁壯觀下.....哈哈哈
今次的地點就系我之前推介既浦和啦!
都有一段好長既時間冇來幫襯啦...
因為出咗去旺角同尖沙咀搵食..
但喺心頭好始終都系呢間..
我中意呢間既人情味<3
成班fd狂攻刺身..食番夠本!
真喺失禮= =''好彩d侍應都冇黑面,仲好快清理咗現場..
咩半個鐘內舔完20支雪條,會有一位免費..
當場笑到肚疼xdd 個場面都幾咁壯觀下.....哈哈哈