2017-09-30 952 瀏覽
去譽宴到飲喜酒 .......服侍我地果台既侍應真係好唔掂😑😑,十問九唔應甘,我地果到座左9個人,甘其實正常都可以照分12份先得既姐,等食完自已果份,邊個想食就自然會拎架啦😶。甘就樣樣分九份,有d就兩粒一碟甘樣之類啦。好似就唔係甘好啦。🤔🤔另外,碟方面,好似放茶既底碟甘,白雪雪,好唔靚呀!😏最好笑就係,由頭到尾我地只係得對筷子食野,連上鮑魚都無得用刀叉切,O嘴😂😂台面又無小匙巾,想畢下d汁都無,真係好騎尼!野食方面 : 果個鮮元貝碧玉盅,唔知想點,舊瓜又簿,侍應阿叔分菜又粗老又hea ,放到落碟都散開晒啦!個翅都ok , 係幾多翅。鮑魚都過得去啦,係要用筷子食姐🙇‍♀️🙇‍♀️已經搞笑啦,最搞笑係最後上炒麵炒飯,分好左幾碗,碟炒麵和炒飯,各碟仲有半碟大大碟,佢竟然即刻將果兩碟拎走左,完全無留番係張台!!!想點呀?咩事呀個阿叔!!!問佢拎盒,又唔彩人唔應人,D服務真係癡癡地。😂😂😂😂😂
去譽宴到飲喜酒 .......
另外,碟方面,好似放茶既底碟甘,白雪雪,好唔靚呀!😏