之前嚟過呢到一次~都只係落錯單 送錯意粉 咁都算啦今次見佢ig有+$1朱古力火鍋覺得幾抵 就同男朋友去左食😉點知今次嘅體驗非常之差😡😡永久blacklist呢間呃錢嘅騙子‼️‼️‼️如果大家想食「+$1 朱古力火鍋/雪糕/蛋糕」等嘅嘢🌟請大家去之前留意 你地係必須按人頭order set嘅!(有廚師推介小食+迷你櫻花濃蝦湯+是日精選甜品)/即係 我地2個人去 係需要嗌2個pasta&risotto 再+$68 order 2個set (2個人即$136)先至可以再+$1 去食呢個朱古力火鍋 不過!2個人去食竟然係每個人$1 但嚟得嗰一個朱古力火鍋啵⁉️/換言之 我地比左兩份set嘅錢 但最後只係嚟得一個朱古力火鍋🥲🥲🥲🥲所謂+$1都只係語言偽術 實際上仲要嗌埋set 即係total +$69 先可以有朱古力火鍋食😁/咁講反我地落單啦~咁嗌pasta果陣 我地已經講過我地唔食辣🌶但係落單果陣佢地就話廚師推介小食係「香辣雞塊」 雖然我地最後主動問可唔可以轉~佢地都肯轉做蜜糖雞翼比我地😶但我地對於佢地明知我地唔食辣但仲比個辣嘅小食我地嘅呢個舉動非常不滿😠/咁落完單 嘢食都到啦 🌟「香草蜜糖無激素雞翼
之前嚟過呢到一次~都只係落錯單 送錯意粉 咁都算啦

Ig上寫嘅+$1朱古力火鍋

如果大家想食「+$1 朱古力火鍋/雪糕/蛋糕」等嘅嘢🌟
請大家去之前留意 你地係必須按人頭order set嘅!
(有廚師推介小食+迷你櫻花濃蝦湯+是日精選甜品
所謂+$1都只係語言偽術
咁講反我地落單啦~
咁嗌pasta果陣 我地已經講過我地唔食辣🌶
BBQ自己燒嘅雞翼應該仲好味過佢✨
🌟「迷你櫻花濃蝦湯」🌸🦐
我地飲個陣先發覺…… 碗湯辣嘅….🤮
啲辣味完全蓋過曬啲蝦味🤨
真係唔知飲緊乜 飲左一啖已經冇飲~
即係明知我地唔食辣 都唔事先講聲😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨真係好唔明白‼️
如果有人對🌶類敏感 飲左嘅話 真係比你地害死😵
香草蜜糖無激素雞翼&迷你櫻花濃蝦湯

🌟「溫泉蛋卡邦尼意大利粉」🥚🍝
除左温泉蛋太生之外😮‍💨
成個麵都幾好食 奶油味creamy 芝士些許臭~
🌟「海鮮忌廉汁扁麵配挪威煙三文魚」
普普通通 唔值呢個價🤥🤨
🌟「朱古力火鍋
火鍋爐下面嘅蠟燭偏細🥲
所以建議大家真係要等15-20分鐘等佢熱曬😂
今日有六種配料 包括:棉花糖、泡芙、雪米糍、提子🍇、藍莓🫐、士多啤梨🍓
我同男朋友最鍾意食嘅係泡芙~
因為朱古力火鍋入面嘅朱古力偏苦🥣
只有泡芙入面嘅cream可以中和反啲苦味!
第2️⃣鍾意食嘅係棉花糖 原因同上~
水果全部都好細粒 提子同藍莓點朱古力好怪🤣士多啤梨就幾好味😋
朱古力火鍋

食完所有嘢 走個陣就發覺仲有個「是日精選甜品」冇食過喎 咁就wtsapp問反佢啦
點知佢嘅回應係:「因為你地嗌左火鍋放題 咁就由甜品升級為放題 所以就冇甜品☺️」
我真係一頭霧水😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ 因為我地從未冇收到任何通知話會轉 張單都冇寫話係「升級」

甚至係佢地自己寫嘅牌都冇提過:「set dinner甜品升級為火鍋放題」嘅字眼😀
呢個係呃錢喎‼️🙄
最後只係得佢地事後嘅「片面之詞」🙄🙄🙄我同佢地講反佢地完全冇提過升級呢回事🥱但佢地依家都冇任何回覆 甚至係不讀不回我😐
即使我地食嘢嗰陣佢地係咁噤手機 都係未有回覆😮‍💨