朋友上網見到$98卜卜蜆,頭半小時任加,好似咁抵食咁,於是就決定去試下啦!入到去環境都算可以,坐得都算舒服~事不宜遲,當然係叫左任食卜卜蜆先啦~卜卜蜆份量都算多,但有d都有沙既咁既然係任食,幾個男仔緊係唔好蝕俾佢,諗住叫多2 round 啦。點知侍應知道你要加蜆,聽到好似扮聽唔到咁,完全唔俾反應你,就咁行開左,咁即係點呢?如是者,我地再「提」多幾次要加蜆,最後都有俾到一碟仔卜卜蜆你既。仲想加?都已經過左半個鐘,而你都無癮再叫啦(因為有沙,而且唔係咁好食)。如果真係為左任食而黎既朋友,就完全唔建議你黎啦。咁一場黎到,當然唔會淨係食蜆,亦都要試試其他食物。講到最印象深刻,就不得不提$198既「海鮮拼盤」同$288既「大碟肥牛」啦。先講海鮮:唔鮮、唔抵、唔好食,大家可以睇睇下圖,其實食吉野家會仲開心d。而肥牛呢,只係一般質素既肥牛,但份量亦都好細。性價比低,又唔好食,唔抵食。除左食物之外,服務亦係不敢恭維。全間鋪只有2個樓面,叫佢又扮聽唔到,聽到又叫你等等,而實情係人多到根本做唔切。嗌幾枝可樂都要三催四請先拎到黎,唔講以為汽水要煮Tim~我都知今時今日好多鋪頭都俾錢落廣告,但好心做廣告期間都

卜卜蜆

海鮮拼盤

我都知今時今日好多鋪頭都俾錢落廣告,但好心做廣告期間都俾小小誠意丫......埋單平均每個人要$330,俾得呢個價錢,絕對有大把好選擇。真係請都唔會再黎~
2018-10-04
5 分鐘 (堂食)