2008-07-08 27 瀏覽
之前去過隔離既鐵板燒,一直都想試下呢間食打邊爐既.今晚終於黎試.兩個人,一人叫左一個SET,我係牛肉SET,男友叫雞肉食,每個$60.講真,份量真係少得驚人,幾片牛肉,質數一般.仲要好細片,所以先比多幾片你,睇落好睇D.其餘仲有兩隻姑,但係洗得唔乾淨,仲有沙既.兩條蟹柳,4氣腸仔,幾粒丸,少少金姑,好少粉絲,好細片既栗米,牛拍業.TOFU,仲有兩片生菜係底.所有都係普通貨色.我只可以講,呢度果然係高級FOOD COURT,價錢一D都唔便宜.我想話菜都唔多條,連面都無.如果只係食個SET,一定唔夠飽.所以只好再點個烏冬同公仔面.每個$8.本來想叫個菜TIM,但係見到隔離散叫既份量好細,諗諗下都係唔抵.所以最後都無叫到.以咁既食物質素,$60真係唔抵.亦唔係話特別好坐.仲有就係水都無杯,一定要叫野飲.如果係冬天的話,我情願去大家樂,都唔黎呢度.所以最後既總結係,無下次.
之前去過隔離既鐵板燒,一直都想試下呢間食打邊爐既.
所以最後既總結係,無下次.