[ 有Live band的樓上cafe🎤]••陪朋友去開尖沙咀Shopping🛍行得耐都想搵個地方食下野傾下計,又唔會限入座時間😂我地太多野要慢慢傾啦🗣-呢間cafe有Live band,但我地去個日無表演,好可惜😫不過入面環境都幾舒服👍🏻-🔹墨西哥芝士粟米片($88)⭐️7/10Nachos係我地都愛吃的小食😋焗到熱辣辣,面頭有熱溶左既芝士,但就唔拉絲🧀粟米片好濃郁芝士味,不過耐左有芝士蓋住個幾塊變到好淋😖🔹蟹肉忌廉意粉($118)⭐️6.5/10蟹肉份量都幾多,一大督係頂頭😋意粉既軟硬度幾岩我,我比較鍾意偏硬小小🍝不過要趁熱食,凍左忌廉硬左,口感有點差😖🔹蜜糖牛肋條($118)⭐️6/10首先是有點失望,因為當日無薯蓉,我地兩個都好期待食薯蓉🥔薯仔控🥔牛肋條甜甜地,味道幾好👍🏻牛肋條都幾稔,係好重要!食過d好鬼硬😠烤到外表微脆,中間既粉紅色好吸引😍🔹Cooler Encore($68)⭐️8.5/10飲品非常好👍🏻我自己飲Cooler,主要有青瓜青檸🥒我好鍾意呢個配搭,第一下飲落去勁refreshing~小小甜甜地,我好鍾意呀!😋朋友個杯都係有青瓜底,不過額外有士多啤梨🍓比我個杯甜好多,士
[ 有Live band的樓上cafe🎤]

🔹墨西哥芝士粟米片($88)⭐️7/10

🔹蟹肉忌廉意粉($118)⭐️6.5/10

🔹蜜糖牛肋條($118)⭐️6/10

🔹Cooler Encore($68)⭐️8.5/10
朋友個杯都係有青瓜底,不過額外有士多啤梨🍓比我個杯甜好多,士多啤梨味比較突出
🔺店內枱同枱之間距離有點近,傾計有啲尷尬,因為覺得隔離枱會聽到我地既傾計內容🤣