諾士佛臺除左地鋪提供有feel 嘅環境俾人飲酒作樂外,🤫其實樓上鋪都係一個不錯嘅選擇。相比係地鋪,其實我更喜歡樓上嘅,❤️冇咁嘈又有冷氣。😍呢一間我都係第一次黎,係朋友介紹的,佢話呢到環境幾好🎠,飲野都多款又調得幾好🍹,最重要係野食大碟同好食!😝所以就揀左呢間黎慶祝下生日。🎂1️⃣環境呢到的確唔錯,地方大,有梳化嘅4-8人卡位,中間有唔同嘅桌上game,一班人黎嘅話都係一個好選擇。👯‍♀️👯‍♀️我地叫左2個Set dinner + 小食,小食係以優惠價加的。2️⃣餐湯跟沙拉🥗餐湯係薯仔忌廉湯沙拉用左意大利沙拉醋,有幾片薄ham。3️⃣香煎芝麻吞拿魚柳❤️好似食魚生咁食,好正。開頭見到隻色冇係其他食評見到嘅咁靚,仲好驚有伏,但都幾好食。4️⃣什菌芝士意式飯球❤️好似芝士薯波,每一口都有芝士絲啊,個分別係用飯,所以炸左之後會比薯仔更硬。5️⃣香草芥末燒羊鞍配露絲瑪利汁第一個感覺,好大份!一班人黎食share就正,每樣都可以試下。羊鞍都有3節,❤️另外配菜都好有心思,有焗薯、煎薯仔、蕃茄、冬菇、椰菜、紫薯、炸薯仔同紫薯皮⋯⋯ 配菜都好好食同好多款。6️⃣香煎大蝦🍤配辣椒蒜香意粉❤️雖然有少少辣,但係食左一啖就好想食落去,意粉炒

2️⃣餐湯跟沙拉🥗
餐湯係薯仔忌廉湯

沙拉用左意大利沙拉醋,有幾片薄ham。

3️⃣香煎芝麻吞拿魚柳❤️

4️⃣什菌芝士意式飯球❤️

5️⃣香草芥末燒羊鞍配露絲瑪利汁

6️⃣香煎大蝦🍤配辣椒蒜香意粉❤️
雖然有少少辣,但係食左一啖就好想食落去,意粉炒得香辣野味,蝦都好好味,啖啖肉。

7️⃣Flower Market🌸
味道唔係好濃,都幾好飲。一黎係藍色,倒埋杯熱情果蜂蜜就會變咗紅色。

8️⃣Yogee Drink❤️
我好鐘意呢個!甜甜的沙冰嘅感覺。

慶祝紀念
紀念日