2022-08-24 309 瀏覽
其實平時都冇乜幫襯呢一間餐廳,但係今日因為去敏華餐廳買飯嘅時候,佢哋話做唔切,唔做外賣,所以我唯有走咗去呢度,諗住快快趣買完去醫院探爸爸。 入到去一個阿叔招待我,我見到個餐牌寫住窩蛋免治牛飯,我問佢免治牛係咪茄汁免治牛,佢話係,於是我話要煎蛋唔要窩蛋,佢話冇問題,仲有一杯餐飲送添,盛謂$50。果下心諗真係抵到爛,因為敏華都好似要$58/$59。 等咗大約十分鐘,佢就拎住盒飯話係煎蛋免治牛。但我行到一半,從半透明嘅膠袋發現盒飯唔係茄汁嚟,而係一啲啡色嘅芡,而且嗰啲牛肉係細細舊一粒粒一片片,而唔係免治牛。我嬲到爆炸!但係因為我要趕住去探爸爸,唔想返去同佢嘈,唯有去第二間買過。 呢間嘢真係送都唔要! 不過中肯啲講,佢嘅味道唔係差,不過呢個點都唔會係免治牛囉,商品與說明不符,點都唔會再幫襯。

呢間嘢真係送都唔要!

外賣自取