2023-04-01 36 瀏覽
🚩 黑樺牛 期待已久嘅餐廳系列~和牛+放題So Crazy🤤根本就係極級邪惡嘅組合,見到就即刻收藏咗! 趁住(覺得自己)後生身體機能應該handle到,就應承自己一定要去食🙌🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈黑樺牧場和牛火鍋 $398套餐包咗蒸焗海鮮同埋和牛放題🫶🏻一坐低店員就建議我哋先食咗個海鮮先,咁樣啲味道先唔會互相影響~海鮮🦞每人有兩隻日本蠔,帆立貝同埋蝦~蠔蒸焗至8成熟狀態,蠔肉飽滿鮮甜,記得要飲埋嗰啲蠔汁火鍋🍲我哋揀咗豆乳玫瑰鍋,餐廳預先將一部份上湯雪至玫瑰冰,打卡一流🌹黎到重點就係肉肉啦🤤🤤淨係和牛都有五至六款,而且仲有勁多火鍋配料‼️和牛特別推薦後腰肉,對比起咁多款相對冇咁油膩,可以食多幾塊~ 其次佢地嘅豚肉都唔野少嫁,係出生於日本佐賀名🙌🏻肉質偏嫩滑另外個胃有位可以食埋佢地嘅和牛手工餃同各款滑,真材實料,推薦‼️試咗黑松露墨魚滑同蝦滑都爽口彈牙,是10歲靚妹仔,含粉量極低😆
🚩 黑樺牛
期待已久嘅餐廳系列~

🌈黑樺牧場和牛火鍋 $398
套餐包咗蒸焗海鮮同埋和牛放題🫶🏻

海鮮🦞

火鍋🍲

其次佢地嘅豚肉都唔野少嫁,係出生於日本佐賀名🙌🏻肉質偏嫩滑