2021-01-24
諗住去山林道搵嘢食,見彌敦道山林道交界有楝building有幾間感覺ok嘅餐廳,平日經過都無咩為意,求其上左4/F呢間新西蘭style 嘅cafe,其實真心唔知咩係New Zealand style😂間店係咁講,佢比較多食材由New Zealand入口,sell天然同organic。除左可以坐低食嘢亦都有健康產品賣。坐落感覺係relaxing嘅食物種類比較簡單,會註明邊d有New Zealand ingredients,價錢係抵嘅揀左個鴨胸天使麵($65),open kitchen即叫即做,未上菜已經聞到好香,炒得好好味,pasta唔乾身又唔油膩,Herb調味恰到好處野飲揀左個健康嘅peach tea($38) 會有個Manuka Honey Lollipop俾你放入杯茶度,又養身又好味食飽飽睇吓有咩買,女神茶$138 (裡面有10包),唔算好平。買返盒同班女神一齊飲先😆😄😁
坐落感覺係relaxing嘅
😆😄😁