2021-06-10 25 瀏覽
I Leisure柔和燈光感覺舒適,梳化座位乾淨企理,室內裝修典雅有特色,卡座方面以鳥籠設計別具一格,絕對係打卡好位置,就環境方面個人非常滿意。餐廳本身亦係一間酒吧,提供多款不同酒精,亦設有飛鏢機及酒桌,放工三五知己輕鬆一下最好不過。▪️ 海鮮摇盤海鮮摇盤內有5款海鮮,分別有鮑魚、青口、花甲、扇貝、蝦。各款海鮮肉質鮮嫩,尤其扇貝同青口我個人特別喜歡,咬落啖啖肉。除咗海鮮外,摇盤內仲有粟米,香腸,再加上餐廳秘制獨創馬來西亞特色辣汁,無可挑剔。▪️ 麻辣小龍蝦二人同行Order海鮮摇盤等主食奉送麻辣小龍蝦一客。小龍蝦雖然肉質不多,但餐廳提供數量都好充夠。麻辣味道出眾,辣得過癮,滋味之處係小龍蝦頭部,每隻都膏香惹味。▪️ 德國豬手餐廳將豬手肉起哂出嚟並且切粒,一口一件豬手肉食得過癮。豬手外皮極為香脆,肉質肥瘦均衡,咬感軟腍,點少少香草芥末醬一齊食,無與倫比!若然要送酒的話,德國豬手絕對係不二之選。

▪️ 海鮮摇盤

▪️ 麻辣小龍蝦