餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2022-05-14 183 瀏覽
今日落大雨 所以屋企人冇落街買餸 叫我買外賣返屋企 香酥炸雞腿便當便當已經Set好一份份 裏面有滷蛋 粉絲 菜譜 粟米肉碎同埋雜菜 用咗珍珠米 飯粒較有口感 加埋咁多唔同種類配菜 好豐富 而且有菜感覺更加營養均衡炸雞髀即使已經隔咗一段時間拎到返屋企依然脆卜卜仲有肉汁 而且成隻雞髀生炸冇斬件 拎住食好滿足好好味台灣鹽酥雞肉燥乾拌麵鹽酥雞頭啖啖肉 夠入味 肉燥乾拌麵畀咗屋企人食 佢哋話味道正常另外嗌咗兩杯台式飲品 芋頭豆乳小芋圓 & 珍珠奶茶 前者係特比特登嗌畀細妹 因為佢唔飲奶又鍾意食啲煙煙韌韌嘅嘢 所以豆漿加芋圓就啱曬佢 而後者茶味濃郁 加埋啲奶好順滑 珍珠煙煙靭靭 配埋便當食就好有台灣風味
今日落大雨 所以屋企人冇落街買餸 叫我買外賣返屋企

香酥炸雞腿便當