2019-05-28 182 瀏覽
⚠️限時優惠⚠️ $10 一杯茶飲⁉️哈哈雖然哈知點解大家叫我唔好試,唔知係咪因為貪平都冇好野... (例如:麥xx 、x芳) 不過我就係個d 唔聽人意見我行我素嘅biatch🤷🏿‍♀️/🍹#小芋圓蜜桃烏龍奶茶(固定甜度)💰HK $10To be honest, 第一眼見到咁白、咁奶,有少少擔心會好稀好淡味。BUT! 就是這個but, 第一啖飲落已經有驚艷到我。甜度竟然適中,有淡淡蜜桃清新味,但唔係假味亦唔會遮住奶茶味,而奶茶比例合格,奶味夠,但我覺得係奶精黎,烏龍茶底易入口唔會澀,幾啱平時冇飲開烏龍既人。小芋圓細細粒但有有嚼頭,而且唔會驚梗親😹不過芋圓味唔太出整體而言成杯野非常之夾同埋有小清新嘅感覺🥰我都認同要固定甜度✅我唔知佢之後會賣幾錢啦,不過希望加入蜜桃果肉同埋多啲芋圓會更加好!/發生有趣嘅小事:我個杯同另外一個女人個杯一樣都係$10呢款,所以一齊出,我拎左去影相,佢就拎返位坐低飲,我影一影好快就返埋位,點知佢已經飲完走埋😹前後2、3分鐘only,好誇張😹/⚠️優惠期至29/5!而且只有2-3pm/ 5-6pm /8-9pm 呢三個時段可以享用!
⚠️限時優惠⚠️ $10 一杯茶飲⁉️
🍹#小芋圓蜜桃烏龍奶茶(固定甜度)
💰HK $10
小芋圓蜜桃烏龍奶茶