2020-11-12 148 瀏覽
喺OpenRice見到I square喜記蟹將軍 做緊星期三、四主餐牌七五折,超抵喎🤩🤩二話不說即刻嚟試吓😬😬地方超方便,尖沙咀iSquare地方都好整潔,店員服務好好添👍當然要叫避風塘炒蟹啦🤭🤭一上枱已經非常香,食慾大增🤤🤤見到佢啲佢哋叫即劏,真係非常新鮮,海鮮就要食佢嘅鮮味😊肉質非常紮實鮮甜而且仲好厚肉添,超級大隻,配避風塘嘅煮法我覺得係最正嘅😋😋再嚟椒鹽波士頓龍蝦🦞,成日都用伊面焗,食到有啲厭,椒鹽嚟整非常之有驚喜😍😍龍蝦同樣大隻新鮮,蟹鉗成個手掌咁大🥰🥰中式做法,另外一番風味👍👍重新食法:七彩炒沙巴龍躉魚💕第一次咁樣食沙巴龍躉咋.。估唔到又好好味喎,魚肉彈牙,外脆內嫩,真係色香味俱全🤭🤭最鍾意食豆豉鯪魚油麥,非常夠火喉,又吾會太油!避風塘炒面,非常香口呀,大大碟,唔使叫白飯🤣🤣價錢、食物質素、服務都非常滿意,下次一家人聚餐再以再來😊

當然要叫避風塘炒蟹啦🤭🤭一上枱已經非常香,食慾大增🤤🤤

見到佢啲佢哋叫即劏,真係非常新鮮,海鮮就要食佢嘅鮮味😊

重新食法:七彩炒沙巴龍躉魚💕

最鍾意食豆豉鯪魚油麥,非常夠火喉,又吾會太油!

避風塘炒面,非常香口呀,大大碟,唔使叫白飯🤣🤣

價錢、食物質素、服務都非常滿意,下次一家人聚餐再以再來😊