2019-10-05 1422 瀏覽
這間outback steakhouse 終於在將軍澳中心開新店 今次約埋朋友到餐廳試一試, 我們一行六人,七點鐘到餐廳但都要等候半小時才能入座, 都有一段時間沒有去outback,最掛住就是他的黑糖麵包,免費無限供應最重要是好味道和熱辣辣。 我們選擇了斧頭扒套餐因匯豐卡有 discount 好似好抵食。這個斧頭扒上枱時都好吸睛分量大, 我哋要求medium rare效果唔錯牛肉味濃, 套餐還有沙律菜,餐湯,雞翼豬肋骨拼盤,海鮮意粉, 整體食物都保持一貫水準, 值得一讚就是這裏調校的cocktail飲品都唔錯這杯mojito調配得剛剛好, 好好飲。這晚餐非常豐富又滿足。