2018-06-18
見到旺角區新開張就咁多好評, 今次試黎一試虛實等電梯上樓排隊排到出大廈門口好誇張, 大部份人都係上3樓cafe,好在上到去冇樓下等lift咁嘈我地坐既位都幾寛敞同舒服, 睇下個menu, 叫左個 黑椒牛柳彩椒飯,小食拼盤, 豬扒飯小食拼盤有春卷x3, 薯角約10舊, 雞翼x3, 咖哩角x3, 魚手指x3, 蟹子丸x3, 份量岩3至4個人食。 因為熱熱地同幾新鮮, 78蚊算抵食樓上cafe通常都坐去玩去傾計, 食物通常都係hea d, 凍凍地又細份, 但呢間餐廳唔係wor, 個牛柳飯係好好味 令我幾surprise豬扒飯份量幾大, 因為多汁所以好飽肚, 舊豬扒大到食唔落喇, 總結而言質素唔錯 飲品就嗌左太陽(橙汁加雪糕), 同orea奶昔太陽就酸酸地 幾易入口, 奶昔就very good飲品選擇十分多 有成3頁紙最後加左個心太軟配雪糕今日餐廳好多人, 店員十分忙
飲品就嗌左太陽(橙汁加雪糕), 同orea奶昔
太陽就酸酸地 幾易入口, 奶昔就very good
飲品選擇十分多 有成3頁紙
最後加左個心太軟配雪糕
今日餐廳好多人, 店員十分忙