2022-01-12
愛琴坊好多餐廳都專做外賣, 行到入去林林總總既lunch set餐牌排晒隊俾大家睇而好多都未必好有特色, 直至係左哈比斯就想同大家分享下lunch combo set menu由pepsi框框住星期一至六都有唔同kebab, 岩晒貪新鮮既打工仔Happy Friday 同同事出去買外賣俾是日 咖喱炭燒肉哈比斯 (厚切) 吸引左combo set有薯條+kebab+汽水, 盛惠$55另外加左$10買個samosas, 之前係其他印度餐廳食過order完後會個電子通知器, 響左就拎得即叫即整都等左一段時間, 自己拎埋觀汽水就走得返到去個kebab都仲好熱咖喱炭燒肉哈比斯 (厚切)橙色既雞肉辣辣地好惹味; 沙律醬夠多中和返少少辣味另外有大量生菜同紫洋蔥好fresh薯條幼身但好足料, 咬開入面充滿薯仔另外俾左兩小兜醬我點薯條, 都係辣辣地Samosas係佢餐牌譯做印度咖喱角, 好大粒好好味有薯仔蓉同好林既青豆蓉, 青豆都冇乜草青味, 仲要有好香濃既咖喱cover左個皮炸到金黃色好酥脆汽水方面可揀美蓮達橙汁, 百事, 百事Light, 7up同Evervess梳打水有D紙包同樽裝豆漿唔知揀唔揀得
而好多都未必好有特色, 直至係左哈比斯就想同大家分享下
lunch combo set menu由pepsi框框住
星期一至六都有唔同kebab, 岩晒貪新鮮既打工仔
combo set有薯條+kebab+汽水, 盛惠$55
另外加左$10買個samosas, 之前係其他印度餐廳食過
order完後會個電子通知器, 響左就拎得
即叫即整都等左一段時間, 自己拎埋觀汽水就走得
返到去個kebab都仲好熱
咖喱炭燒肉哈比斯 (厚切)
橙色既雞肉辣辣地好惹味; 沙律醬夠多中和返少少辣味
另外有大量生菜同紫洋蔥好fresh
薯條幼身但好足料, 咬開入面充滿薯仔
另外俾左兩小兜醬我點薯條, 都係辣辣地
Samosas係佢餐牌譯做印度咖喱角, 好大粒好好味
個皮炸到金黃色好酥脆
有D紙包同樽裝豆漿唔知揀唔揀得, 所以揀左梳打水🤣