2023-09-26
如果唔係有朋友喺觀塘工廈附近返工,根本唔知道呢度有一間隱世、好味又抵食嘅樓上Cafe👍Cafe 開放時間係12noon,我早左5mins上到去餐廳門口,已經見到有人龍係度等緊位,心諗應該係一間唔錯嘅餐廳。餐廳搭正12noon開門,任食嘅沙律吧、前菜、餐湯、甜品同水果等等食物已經準備好😃Lunch set非常豐富💫有任食沙律吧·餐湯、甜品•新鮮水果+選一個主菜⭐️香煎格陵蘭比目魚配白酒忌廉汁$118- 比目魚肉汁非常嫩滑,油脂分佈啱啱好,而且仲份量仲好大份,有配菜同埋甜蕃薯👍🏻⭐️巴馬臣芝士焗寶雲酥羊西冷$138- 芝士焗保雲酥羊,出邊唔多地方有得食,而且焗得七成熟,羊肉一啲都騷,朋友本身唔鐘意食羊,怕騷,但都食到👍(Soft Drink or Tea or Coffee *Upgrade to Cappuccino or Latte +$12)整體成個餐每人平均都係$140左右,真係性價比極高 ,有驚喜,真心推介👍🏻😊比少少資料大家:💫1:00pm 前結帳離座&2:00pm後入座均可享全單八五折優惠大家可以睇住啲時間上去食啦!
Lunch set非常豐富
💫有任食沙律吧·餐湯、甜品•新鮮水果+選一個主菜
⭐️香煎格陵蘭比目魚配白酒忌廉汁$118
⭐️巴馬臣芝士焗寶雲酥羊西冷$138
比少少資料大家:
💫1:00pm 前結帳離座&2:00pm後入座
均可享全單八五折優惠
大家可以睇住啲時間上去食啦!