2024-03-10 20 瀏覽
食物⭐️牛舌串燒⭐️肥牛甘菇⭐翠玉瓜串燒⭐自製雞肉棒+明太子醬,雞肉本身已經有濃濃既嘅肉香味,再點埋個,令到個雞肉變得更加滑,入口即融化🥹🥹⭐️鹹蛋黃卡邦尼意粉,呢個意粉好有驚喜,因為一邊食意粉,一邊食到鹹蛋黃嘅味道,令普通嘅卡邦尼意粉變得特別😍⭐️自家手打雞肉漢堡配薯條😍 個薯條真係超好食,熱🔥辣辣又好香脆,味道剛剛好,再配既醬,超正😍 另外漢堡一啖落去好juicy,肉質都好新鮮😍😍⭐️飲品叫咗朱古力同埋檸檬梳打水。朱古力落足料,有濃濃嘅朱古力🍫味😍餐廳位於觀塘開源道,喺觀塘區或者搭地鐵過嚟都好近,另外餐廳嘅環境好闊落,亦都比較安靜,唔會嘈,啱晒鍾意安靜同朋友傾吓偈呀你,或者Business lunch 同客人傾野都好適合👏🏼👏🏼今次叫嘅每一樣嘢食我都覺得好食,同埋感受到餐廳有用心製作食物,推介大家過嚟試吓🤗
食物
⭐️牛舌串燒