2022-04-14
見完客係觀塘,同事話想食漢堡包前面有間寄望感受諗住行過去點不知中途俾另外一間漢堡包專門店 Woo😍見到人地食嘅漢堡包大大個好正咁😁所以我地就揀呢間😋嘩!成4點幾5點啦唔怪得之咁餓啦,好正呀!仲有lunch set,朋友就食漢堡包,而我見到餐牌有期間限定嘅‘’軟殼蟹堡包”😁作為一個最中意食軟殼蟹嘅我嘅。。。就梗係叫軟殼蟹堡包啦😁仲可以加15蚊有薯條同埋汽水添😉仲可以再升級汔水up grade為奶昔加25蚊😋😋MooMoo 滋味套餐軟殼蟹堡包,配肉汁芝士薯條 再up grade朱古力奶昔😋😋嘩😃軟殼蟹包真係無得輸👍👍睇吓woo😍係成隻軟殼蟹🦀麵包軟林林外面脆脆地💯裡邊有生菜🥬蕃茄🍅配埋嗰醬汁超新鮮又脆卜卜,真係一試翻尋👍👍值得一試啊💯💯,肉汁芝士薯條🍟薯條下邊充滿牛肉汁再加上熱溶咗嘅芝士😋好味呀!牛肉汁好濃💯朱古力奶昔好香濃朱古力味又大杯真係抵食💯Moo Moo 熱帶之堡,配薯條再upgrade士多啤梨奶昔😋用咗美國優質穀飼牛肉、芝士、菠菜、生菜、蕃茄、仲有千島醬汁炮製而成😋😋睇吓漢堡幾大個仲勁厚肉加埋新鮮嘅生菜同埋蕃茄仲有的醬汁一咬落去勁Juicy,d醬汁流曬出嚟,差d流到成件衫都係呀😅
Moo Moo 熱帶之堡,配薯條再upgrade士多啤梨奶昔😋用咗美國優質穀飼牛肉、芝士、菠菜、生菜、蕃茄、仲有千島醬汁炮製而成😋😋睇吓漢堡幾大個仲勁厚肉加埋新鮮嘅生菜同埋蕃茄仲有的醬汁一咬落去勁Juicy,d醬汁流曬出嚟,差d流到成件衫都係呀😅啖啖肉好正👍👍薯條脆卜卜yummy😋士多啤梨奶昔好花fresh好清新呀💯