2023-08-28
今次搵好野食黎到觀塘東廣場,有間隱藏喺最角落嘅Cafe - Comfy by Chef's Stage😆如果大家有食過Chfe's Stage Kitchen應該對個名有印象,因為呢間同係佢地嘅姊妹店,但行Cafe路線😚 今次就無食招牌Tiramisu (但呢個真係大推🤣❤️❤️)🍔安格斯牛肉漢堡 $1287成熟牛肉,師傅煎得岩岩好,肉汁鎖死起入面,咬落一下出哂黎🤩包食得出有用牛油煎過,勁香脆,亦有甜味,加埋新鮮生菜,蕃茄,酸瓜等等,好吃😋😋 薯條亦都炸得好香脆👍🐟香煎三文魚柳 $158呢個又係好好食😝,我自己幾鐘意食三文魚柳,但最怕煎到肉質乾哂,呢個食落起入面仲係濕潤有肉汁🤤,另外上面塊魚皮都好脆,直程切落係會有聲🤣又係推薦嘅一道☕️Iced Mocha $48我地加多左4蚊加大杯d,咖啡味香濃幼滑,朱古力都夠出,仲有上面大量忌廉,加埋一齊好creamy🤤🤤🍫Iced chocolate $42呢個就正常發揮,我就走左忌廉😅但飲落都幼滑,重朱古力味嘅總括而言係一定會再黎食🤣佢嘅姊妹店元朗同將軍澳都食過,一樣高質❤️埋單仲送埋將軍澳店滿300減100蚊嘅Coupon添🥰
🍔安格斯牛肉漢堡 $128
🐟香煎三文魚柳 $158
☕️Iced Mocha $48
🍫Iced chocolate $42
呢個就正常發揮,我就走左忌廉😅但飲落都幼滑,重朱古力味嘅