2022-12-29
#throwback #BirthdayNight.一到12月節目真係多鑼鑼今年生日無咩特別慶祝呀老公話去食放題好啦~我哋今次去食咗特式嘅放題.巴巴串📌 觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖.入到餐廳地方好寬敞呀!一入去無幾遠就見到甜品(雪糕🍦雪條櫃啦)唔單止呀,生食同熟食嘅食材品種都好多架有一個大L型嘅地方都係取食品架!.除咗肉類都有唔少海鮮選擇架!有鮑魚,扇貝,蝦🦐,蠔🦪,鱔等等佢哋好細心架,有個網比我哋放海鮮上去燒其他肉類就放另一邊燒佢哋支簽係配合個爐架一放上就會自動轉動慢慢燒但係火力十足,好快就有得食架啦!!仲有海鮮🦞都非常新鮮架!攸桐爸一路食一路讚呀 👍🏻.我同攸桐爸都食到捧住個肚走~😂😂😂😂.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,巴巴串地點都算幾容易搵食材同服務都非常好!坐位寬敞又舒服!一定會再去食呀!!.@HappyBaBaCue@ba_ba_cue••••••••••••••••••••••••••••••#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production
一到12月節目真係多鑼鑼
今年生日無咩特別慶祝呀
老公話去食放題
好啦~我哋今次去食咗特式嘅放題
巴巴串
📌 觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖
入到餐廳地方好寬敞呀!
一入去無幾遠就見到甜品(雪糕🍦雪條櫃啦)
唔單止呀,生食同熟食嘅食材品種都好多架
有一個大L型嘅地方都係取食品架!
除咗肉類都有唔少海鮮選擇架!
有鮑魚,扇貝,蝦🦐,蠔🦪,鱔等等
佢哋好細心架,有個網比我哋放海鮮上去燒
其他肉類就放另一邊燒
佢哋支簽係配合個爐架
一放上就會自動轉動慢慢燒
但係火力十足,好快就有得食架啦!!
仲有海鮮🦞都非常新鮮架!
攸桐爸一路食一路讚呀 👍🏻
我同攸桐爸都食到捧住個肚走~
😂😂😂😂
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,巴巴串地點都算幾容易搵
食材同服務都非常好!
坐位寬敞又舒服!
一定會再去食呀!!
@HappyBaBaCue
@ba_ba_cue
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #巴巴串 #串燒放題 #放題 #樓上食店 #觀塘美食 #香港美食 #搵食 #852mama #hk #hkmama #hkmami #二胎媽媽 #hkkol #foodie #hkfoodie #instagram #hkig #hkiger