-少女心爆燈嘅一間Cafe ᙏ̤̫͚ ‎♡上網睇到啲相已經好想食好少何香港有啲咁可愛嘅食物(๑♡∀♡๑)即刻約埋閨蜜一齊去打卡˚ᙏ̤̫͚ /ᙏ̤̫͚ ‎♡‧₊˚ᙏ̤̫͚ /✿ ✧˖*°*° ‎♡‧₊˚:” 💖溫泉蛋明太子蟹肉伴冷稻庭烏冬超級鍾意食明太子再加上蟹肉嘅口感 味道 好多層次 溫泉蛋加上醬汁十分juice ‎♡💖甲羅燒多士每次去日本都會食甲羅燒 喺香港又點會放過 今次有趣啲嘅係可以配埋多士去食聽落好似幾趣緻 試完之後覺得味道100分討好‎♡ 多士烤成金黃色仲脆卜卜💖士多啤梨睡眠熊窩夫睡眠熊係芝士蛋糕,口感好似慕絲咁切落去果下好殘忍,呢啲嘢交返俾個friend做😎哈窩夫配上士多啤梨醬,再加上棉花糖一啖窩夫一啖芝士蛋糕唔錯嘅配搭!💖初戀(士多啤梨牛奶熊仔冰)超級可愛嘅熊仔冰 唔捨得掉佢落去!味道有啲似士多啤梨味 (冇加工嗰種)超級好飲,想叫多杯😎ᙏ̤̫͚ ‎♡真係可以再去嘅餐廳 賣相吸引味道很好去嘅時候好驚係得個樣 好彩兩樣都兼備到‎♡‧₊˚:”仲要環境好清靜 好啱大家坐低食個飯傾吓計 而且職員服務態度很好👍ᙏ̤̫͚ ‎♡‧₊˚ᙏ̤̫͚ /✿ ✧˖*°*° ‎♡‧₊˚:”
少女心爆燈嘅一間Cafe ᙏ̤̫͚ ‎♡
上網睇到啲相已經好想食
好少何香港有啲咁可愛嘅食物(๑♡∀♡๑)
即刻約埋閨蜜一齊去打卡˚ᙏ̤̫͚ /

💖甲羅燒多士
每次去日本都會食甲羅燒 喺香港又點會放過
今次有趣啲嘅係可以配埋多士去食
💖士多啤梨睡眠熊窩夫
睡眠熊係芝士蛋糕,口感好似慕絲咁
切落去果下好殘忍,呢啲嘢交返俾個friend做😎哈
窩夫配上士多啤梨醬,再加上棉花糖
一啖窩夫一啖芝士蛋糕唔錯嘅配搭!
💖初戀(士多啤梨牛奶熊仔冰)
超級可愛嘅熊仔冰 唔捨得掉佢落去!
味道有啲似士多啤梨味 (冇加工嗰種)
超級好飲,想叫多杯😎ᙏ̤̫͚ ‎♡

真係可以再去嘅餐廳 賣相吸引味道很好