2016-10-04 116 瀏覽
上次尖沙咀店食怪獸爆谷雪糕時send左相俾朋友分享,佢就嚷住要我帶佢去食。晏晝佢帶我去食台灣麵,夜晚就帶佢黎食返呢個甜品。嘩,原來星期一至五買一送一,咁咪抵好多? 不過一場黎到,照食可也~門口凍櫃啲甜品好吸引:但係我最想試呢個,可惜每日限量發售,賣晒了枱角寫住有最低消費:最後我地揀左一個咸食一個甜食share。黑松露薯條$38,個薯條炸得好鬆脆,係即炸的,夠晒熱辣辣。朋友鍾意個kimchi醬,佢愛韓風。我就鍾意個蛋黃醬加黑松露,兩個味異常夾,真係好正喎!! 可惜個醬太細碟,俾我一陣就食晒了怪獸爆谷雪糕(細)  $45,上次叫左個大,食唔晒,今次要個細既夠了,每粒爆谷都沾上焦糖,好脆口好好食。爆谷係我首選既雪糕toppings,有爆谷揀其他可以不用考慮。最值得讚既係,免費提供冰凍既麥茶。可以清新口腔,亦都好好飲!! 見店員密密refill,大讚

門口凍櫃啲甜品好吸引:
但係我最想試呢個,可惜每日限量發售,賣晒了
枱角寫住有最低消費:
最後我地揀左一個咸食一個甜食share。

2016-10-02
宵夜