2020-05-14
同朋友一個非常差既時間行山, 曬到變左人乾。 番番西貢後決定 chill 一chill, 番去our favourite place, momentai.因為疫情關係,以前既梳發,桌球都收起左。 因為人太多,等左一陣兒有近海景既位,天氣好既話,望坐日落煙霞,飲住雞尾酒真係嘆。 個menu 價錢中上,但係份量好大,建議兩三個女仔可以share plate. 話說叫左個薯角同埋慢煮豬肉漢堡, 尼到先發現,原來個漢堡係跟薯角架🤣🤣 兩份加埋既份量我地三個大食鬼都食唔哂 所以記得記得叫漢堡唔好叫薯角, 除非你係咁大食呢個雞串好食, 十分喜歡餐廳既食物都係即叫即整, 端上來時熱騰騰,脆卜卜,加上小丸子既沙律醬同照燒醬, 好match! 同朋友坐左三個鐘, 見證住海濱既轉變,從晏就到晚上,從人來人往到渺無人煙, 望住對面枱既醉客都被拖走了。 我地都係時候離開了。
因為疫情關係,以前既梳發,桌球都收起左。
Peach spritz
手撕豬肉漢堡