2023-09-05 100 瀏覽
喺西貢碼頭一路行過嚟好方便👍🏻M square 係WM酒店樓下,想渡假食靚野黎呢間就岩😍因為佢地除左價錢優惠👍🏻分量都幾大份下🤪仲有好多遊玩設施🤩有枱上足球機⚽️高爾夫球🏒彈珠機🎮桌球🎱一邊食野一邊遊玩👍🏻👍🏻Portobello Beef Burger佢地既漢堡都好豐富🤤有安格斯牛肉🥩黑松露忌廉煮大啡菇、洋蔥🧅芝士🧀一啖咬落去非常滿足🤭味道好夾好好味😋佢地可以揀配沙律🥗或薯條🍟我就揀左薯條🍟炸我非常香脆👍🏻正😋Mussels Pot鮮茴香忌廉煮藍青口加烤麵包條😍呢個醬汁超好味🤤整得岩岩好忌廉香濃仲有洋蔥碎一連埋包一齊食一流🤤得未試過就咁食醬汁🤭食下食下食晒成碟🤣Buttermilk Chicken Salad有烤雞扒🐔牛油果🥑煙肉🥓溫泉蛋 🥚羅馬生菜🥬同蛋黃沙律醬😍淨係睇再到好豐富😋黎到分量超多🤭佢既烤雞好好味烤得剛剛好👍🏻撈埋一齊食一個字正👍🏻食都咁開心咁滿足就叫番兩杯凍朱古力咖啡🥤嘆下啦😚黎西貢又多一間靚景靚美食餐廳啦👍🏻
Portobello Beef Burger
Mussels Pot