2023-07-05
約咗朋友去WM hotel staycation去咗M square食飯,餐廳環境好寬敞 設有桌球枱、高爾夫球機同足球機適合同朋友玩樂,佢哋嘅食物份量好適合同朋友share 🔹Mussels Pot忌廉汁味道又香又滑,藍青口肉厚嫩滑,沾滿忌廉汁味道夠濃,仲配上自家製麵包條🔹Calamari Squid Ink Pasta魷魚圈大件又彈牙,墨汁意粉煮到口感剛剛好,而且仲好掛汁,芥末忌廉汁香濃好味🔹Black Truffle Egg & Portobello Sourdough黑松露炒蛋同埋炒雜菇嘅份量都好多,鋪滿兩片酸種麵包上面,賣相好吸引🔹Maple Bacon Cheese Burger知道我哋一行四人,餐廳好貼心咁將漢堡一開四,方便食用!漢堡包層次豐富,楓葉醬煙肉烤得香脆,安格斯漢堡牛味突出!可以自選配薯條或者沙律,粗薯條好厚好粗,口感一流🔹Salami Picante Pizza薄餅有8件,啱哂同朋友share!批邊烤到好脆,辣肉腸好惹味,芝士多到可以拉絲,好邪惡🔹Strawberry & Custard Waffle賣相精緻,窩夫蛋香味濃,口感鬆化,配上幼滑吉士醬,仲有士多啤梨
去咗M square食飯,餐廳環境好寬敞
設有桌球枱、高爾夫球機同足球機
適合同朋友玩樂,佢哋嘅食物份量好適合同朋友share
🔹Mussels Pot
🔹Calamari Squid Ink Pasta
🔹Maple Bacon Cheese Burger
🔹Salami Picante Pizza
🔹Strawberry & Custard Waffle
賣相精緻,窩夫蛋香味濃,口感鬆化,配上幼滑吉士醬,仲有士多啤梨同藍莓
🔹Banoffee Creme Brulee Pancake
班戟好厚,質感鬆軟,面頭有脆焦糖同雲尼拿吉士醬,仲加上拖肥醬,口感同味道都好豐富