2022-06-08
西環向來比人感覺都係好多café同西餐,估唔到而家連日式火鍋放題都有😆見到呢間開左一段時間既相馬就諗住試吓🥳晚市120分鐘火鍋放題任食好開心🥰湯底:我地揀左中華辣湯同番茄湯底,中華辣湯非常足料,香料同辣椒份量都好多,麻辣控必試❤️🌶🔥番茄湯底味道香濃,湯料都幾多,唔食得辣既朋友就岩哂啦👍🏻👍🏻食物:食物種類非常多,揀完湯底坐左一陣店員就送上一個超大既海鮮拼盤,見到啲蜆好大隻好想快啲煮熟哂佢有得食,廣島蠔都好新鮮唔會有腥臭味,虎蝦又係好值得追加既海鮮,蝦肉爽口彈牙唔會霉,啜埋蝦頭仲品嘗到濃郁既蝦膏。美國特選級牛肩胛牛味香濃,淥熟之後散發濃厚肉香。小食都好吸引,推介大家要試下燒菠蘿,菠蘿好甜又多汁💯仲有炸物同雞翼等小食可以無限追加,真係食到捧住個肚走呀環境:餐廳環境乾淨企理,自助區附近都好衛生,客人都食得好放心🥰服務:店員態度都好好,上菜同換碟既速度都好快👍🏻👍🏻
環境:
餐廳環境乾淨企理,自助區附近都好衛生,客人都食得好放心🥰
服務:
店員態度都好好,上菜同換碟既速度都好快👍🏻👍🏻