2022-10-25 28 瀏覽
自從地鐵通車之後 堅尼地城多咗好多新餐廳 最近仲新開咗間串燒店🔥有我最愛嘅小龍蝦🤩 $148一份 份量十足 我哋兩個女仔食唔哂😗 可以揀麻辣或者蒜蓉 我哋就揀咗麻辣 麻香入味 小龍蝦肉沾啲辣汁食夠晒惹味🌶鍾意食海鮮嘅一定要試蒜蓉燒原條魷魚 $38有一大條 好彈牙啖啖肉 又唔會燒得太老太靭 🦑 蒜蓉燒大生蠔肥美 唔係燒完縮晒水嗰啲 鋪滿蒜蓉 充滿蒜香得嚟又有生蠔嘅鮮甜🦪 錫紙燒蒜蓉花甲又係份量十足 食極都食唔完😂 花甲肉味鮮美 充分吸飽蒜蓉辣汁🐚另外重點推介燒蒙古羊肉串 肉質鮮嫩一啲都唔羶🐑 燒流心芝士年糕燒得外脆內軟 一咬開年糕脆皮 咸香芝士流出 芝士控大愛🧀 燒燒賣又係外脆內軟 外皮燒得香脆 入邊魚肉嫩滑🐟當然唔少得每次食串燒都會食嘅燒翠玉瓜 燒雞軟骨 燒金菇肥牛卷 火候燒得剛好 唔會燒得好乾 加埋孜然粉好香口🧡留意返餐廳暫時未有酒牌 有一個無酒精飲品供應 不過歡迎顧客BYOB 🍻