近排心情唔係好好, 趁着星期六日得閒少少去放鬆吓就俾大食妹發現呢間西班牙菜環境唔錯, 樓底夠高, 好有空間感, 座位都幾舒適, 啱晒一大班friend去gathering<西班牙番茄凍湯>大食妹第一次飲呢個西班牙番茄凍湯西班牙番茄凍湯將乳酪、蕃茄同白洋蔥等等嘅食材攪拌, 味道好似沙律, 酸酸地好開胃<烤西班牙蛋餅>烤西班牙蛋餅經過改良, 除咗有傳統嘅洋蔥、薯仔同雞蛋等食材外, 仲加入左蕃茄乾比一般嘅烤西班牙蛋餅濕潤同鬆化, 蛋香十足, 更符合香港人嘅口味<西班牙海鮮炒飯>西班牙海鮮炒飯非常豪華呢個絕對係大食妹係香港食過最多料而且最高質嘅西班牙海鮮炒飯海鮮種類好多, 有小龍蝦、蝦、蜆、青口、墨魚、八爪魚同是日鮮魚大食妹食嘅果日係馬油海鮮好新鮮, 配上改良過嘅半濕炒飯底, 一級滋味半濕炒飯底裏面仲加入左辣肉腸, 好豐盛<加泰羅尼亞焦糖奶凍>食完主食就食埋個甜品吧加泰羅尼亞焦糖奶凍又滑又實, 感覺好足料味道少甜, 金黃嘅焦糖表面超吸引<布朗尼>布朗尼好實在, 朱古力味道非常濃郁布朗尼應該用左黑朱古力做食材, 味道
近排心情唔係好好, 趁着星期六日得閒少少去放鬆吓
就俾大食妹發現呢間西班牙菜
<西班牙番茄凍湯>
大食妹第一次飲呢個西班牙番茄凍湯

<烤西班牙蛋餅>

<西班牙海鮮炒飯>
西班牙海鮮炒飯非常豪華
呢個絕對係大食妹係香港食過最多料而且最高質嘅西班牙海鮮炒飯

大食妹食嘅果日係馬油
海鮮好新鮮, 配上改良過嘅半濕炒飯底, 一級滋味
半濕炒飯底裏面仲加入左辣肉腸, 好豐盛

<加泰羅尼亞焦糖奶凍>
食完主食就食埋個甜品
加泰羅尼亞焦糖奶凍又滑又實, 感覺好足料
味道少甜, 金黃嘅焦糖表面超吸引

<布朗尼>
布朗尼好實在, 朱古力味道非常濃郁
布朗尼應該用左黑朱古力做食材, 味道無咁甜膩