2023-03-11
🍴蟹味噌小鍋 $98佢用爽口甜既大根沾上香濃蟹膏再放上脆卜卜既天婦羅海苔食, 加上用左個細爐仔熱住鍋蟹膏真係好好食🍴自選季節身 $198有拖羅同牡丹蝦, 份量的確係珍貴但又真係新鮮, 拖羅有入口即溶🍴鵝肝海膽紫蘇卷 $148海膽放滿係鵝肝上, 再包紫蘇葉落油炸完上碟, 鵝肝味比較海膽出, 細細粒容易食, 岩哂兩款都鍾意食既我🍴吉列日本三陸蠔配蟹肉他他醬 $128蠔都算大隻, 一隻蠔跟一碟他他醬, 沾滿醬食好加分🍴蒲燒新鮮鰻魚 $68香脆外皮配上醬汁肥美肉質, 一串真係唔太夠喉🙈🙈🍴燒宮崎A4和牛肉眼 $338和牛肉質軟腍, 油脂香而撲鼻, 夾埋一片片燒蒜片勁好口感😍🍴鹽燒牛舌芯 $78呢個我最鍾意, 火喉岩岩好唔會燒到好難咬, 加上Size都可以一口食左🍴五卵卡邦尼 $198有明太子、海膽、烏/三文魚魚子同溫泉蛋既撈烏冬, 醬汁好Creamy, 各樣加埋一齊但又唔會好膩, 幾特別福岡和牛雜鍋 $288成個鍋既椰菜都飛走頭尾, 白蘿蔔好入味, 牛柏葉, 牛脷, 橫格膜等都好足料, 成個湯底都好香甜,暖胃
🍴自選季節身 $198
🍴鵝肝海膽紫蘇卷 $148
🍴吉列日本三陸蠔配蟹肉他他醬 $128
蠔都算大隻, 一隻蠔跟一碟他他醬, 沾滿醬食好加分
🍴蒲燒新鮮鰻魚 $68
香脆外皮配上醬汁肥美肉質, 一串真係唔太夠喉🙈🙈
🍴燒宮崎A4和牛肉眼 $338
和牛肉質軟腍, 油脂香而撲鼻, 夾埋一片片燒蒜片勁好口感😍
🍴鹽燒牛舌芯 $78
🍴五卵卡邦尼 $198