2015-05-31 1267 瀏覽
聽朋友講過:身為!!!呢間隱世士多地方細細 其實岩毒丁一兩個嚟食 老細問我拎走定喺到食 我猶豫想拎番屋企食 但佢勁爽朗咁叫我留喺到食啦! 見佢熱情邀請 我就一於喺到食 - 個咖哩蛋包飯一上枱已經極且誘惑!! 蛋好滑溜 最好食係啲飯!! 軟硬適中好煙韌 入面本身撈左少少豉油同麻油 好香口!! 加埋甜甜地帶微辣嘅咖哩汁 真係會食唔停口!! 夏天再嚟一杯凍華田真係正到流淚 飯連凍飲都係$33 食飽俾錢時老世問好唔好食 我話: 老細笑住話: - 咁有誠意又平又實而不華嘅鋪頭仲可以邊到揾?? 小店真係好值得我地支持!! 大家去到西灣河一定要試呀
聽朋友講過:身為!!!
- 個咖哩蛋包飯一上枱已經極且誘惑!! 蛋好滑溜 最好食係啲飯!! 軟硬適中好煙韌 入面本身撈左少少豉油同麻油 好香口!! 加埋甜甜地帶微辣嘅咖哩汁 真係會食唔停口!! 夏天再嚟一杯凍華田真係正到流淚 飯連凍飲都係$33 食飽俾錢時老世問好唔好食 我話: [超好食!! 尤其係啲飯真係好香!!] 老細笑住話: [識食喎!!我地啲米貴米嚟架 一袋要三百蚊 人地嗰啲百五蚊架咋 仲有啲咖哩真係我地用咖哩磚開出嚟架!] - 咁有誠意又平又實而不華嘅鋪頭仲可以邊到揾?? 小店真係好值得我地支持!! 大家去到西灣河一定要試呀
咖哩蛋包飯
咖哩蛋包飯