係OpenRice訂位,可以有二人套餐/四人套餐88折。雖然兩個套餐都無包含大家慕名而來嘅海膽烏冬,但問過店員二人套餐係可以加錢轉海膽的!四人就唔得🥲最後叫左一個二人套餐,再散叫左其他食物🔆Dinner set for two 原價$488🌟Smoked salmon caesar套餐有兩款沙律二選一🥗揀左煙三文魚,佢嘅羅馬生菜好fresh好爽脆😚🌟餐湯-蘑菇Cappuccino一睇真係以為係杯咖啡☕️好精緻❣️蘑菇底超濃厚,配上蒜蓉包👍🏼🌟白酒蒜香蜆肉意大利麵白酒味好重好突出,蜆肉亦都幾鮮👍🏼🌟美國安格斯肉眼牛排 (+$78)一上枱比佢嘅光澤感震懾到🥩味道普通但也不錯,牛味不算很重。反而覺得伴碟蔬菜同薯角幾有誠意🔆海膽三文魚子竹炭烏冬$158本身並非海膽控,但都覺得呢個幾吸引,食到海膽鮮甜味,creamy得黎唔膩。竹炭烏冬彈牙,整個配搭都好出色😍🔆烤釀原隻燒魷魚$188原隻魷魚裡面釀左d好似印度咖喱味嘅餡😂食落好濃郁,但一切就咇哂出黎,好考刀功😏🔆烤乳豬捲$228用乳豬捲住茴香再烤,半肥半瘦,食落好飽肚🤣旁邊嘅蔬菜都好有心思,原本以為係薯蓉嘅物體,食落似蒸蛋,一問之下原來係粟米蓉🤣仲有我

🔆Dinner set for two 原價$488
Smoked salmon caesar

🌟Smoked salmon caesar
餐湯-蘑菇Cappuccino

🌟餐湯-蘑菇Cappuccino
白酒蒜香蜆肉意大利麵

🌟白酒蒜香蜆肉意大利麵
白酒味好重好突出,蜆肉亦都幾鮮👍🏼
美國安格斯肉眼牛排

🌟美國安格斯肉眼牛排 (+$78)
海膽三文魚子竹炭烏冬

🔆海膽三文魚子竹炭烏冬$158
烤釀原隻燒魷魚

🔆烤釀原隻燒魷魚$188
烤乳豬捲

🔆烤乳豬捲$228
用乳豬捲住茴香再烤,半肥半瘦,食落好飽肚🤣旁邊嘅蔬菜都好有心思,原本以為係薯蓉嘅物體,食落似蒸蛋,一問之下原來係粟米蓉🤣仲有我鍾意嘅烤蓮藕添🥰

整體食物質素幾高,但相對價錢都唔平,我地人均連加一$330。值得一讚係店員的服務,因為booking問題打左幾次去改佢地都好耐心,落單同食野果陣問左好多野佢地都無唔耐煩❤️
餐湯-蘑菇Cappuccino
海膽三文魚子竹炭烏冬