2022-07-21 110 瀏覽
 同同事出去食野, 偷食人地果份試下是常識吧🤣 所以總共試左兩款前菜同兩款主菜, double 開心😍前菜方面我自己就揀左珍寶蟹肉南瓜濃湯, 真係好濃, 南瓜融和係湯入面, 蟹肉都好多, 但人呢, 總係隔離飯香😂 同事果個牛油果沙律+炸薄脆, 我叉左一啖想再問佢但又唔係幾好意思🤣 薄脆新鮮炸起一啪就斷, 有少少印度脆餅風味, 個沙律除左有牛油果粒, 其他切粒既番茄/紫洋蔥/生菜都沾滿牛油果醬🤤 超香日式照燒汁燴牛面頰 $288主菜有好幾款, 牛面頰好吸引😍 default配薯菜就係薯蓉加雜菜, 薯蓉超creamy, dip燒汁食好好味😁 牛面頰有三塊厚既, 滑過我個面頰😂 切開肉質超鮮嫩, 燒汁完全融入左去肉入面, 好正🤤
日式照燒汁燴牛面頰 $288