2018-08-05
是晚要同總公司開CON CALL, 無得收工....好彩老細好好人話叫我同另一個同事去食飯先食咩都得, 可以CLAIM返公司, 係有大食大既情況下, 梗係要去食好野啦!今次我地試下天慶, 知新開左無耐但已經有唔少好評!出電梯已經見到個好靚既門口!坐低個位好舒服, 空間感好夠, 傾下計一流!因為餐廳係外國開的..掛? 所以MENU都係英文, 好彩我地讀書冇偷懶, 都大約估到係咩黎既!Eko Brewery Organic White Cola- $40因為小妹唔係好飲得, 就聽職員介紹飲D杯, 睇落似水, 飲落似可樂+有D青檸味, 好特別!Shizuka-$118同事就飲D杯, 佢話酒味都幾濃下, 真材實料咁話!Tenkei Edamame-$48支豆都幾新鮮下, 加埋少少鹽去煮, 好開胃, 唔怪得日本人咁鐘意食!Matcha Soba-$88D個soba 口感幾實在, 有淡淡既抹茶味, 係咁熱既夏天食係精神既!Beer Battered Fish & Chips- $118D個炸魚, 夠鬆脆, 幾香口, 岩晒飲酒吹水既時候食!Gindara Saikyoyaki-$198D個應該就係我
好彩老細好好人話叫我同另一個同事去食飯先
食咩都得, 可以CLAIM返公司,
係有大食大既情況下, 梗係要去食好野啦!
Shizuka-$118
Tenkei Edamame-$48
Matcha Soba-$88
Gindara Saikyoyaki-$198
Mochi-$88
總結黎講, 服務好好, 食物唔錯, 再加上環境一流, 同埋重點係, 八人以下係免加一的! 真心正!