2006-07-14 8 瀏覽
差唔多夜晚九點去到, 都仲要等位, 見到門口負責俾位waitress, 口才唔錯, 笑容可嘉, 心諗咁D服務應該唔差...點知, 入到去, 水又唔俾, order 又落錯, 連埋單時, 已經尊登問有無credit card 有discount, 俾張佢話有discountcard 佢, 竟然最終無俾到discount 我wo!!! 咁到得? 我見card 都簽, 就無再追番條數啦. 但以後都唔洗指意我會再lor!!!彈咁耐, 講番D食物先.D食其實都唔錯...素紙米巻 - 幾清, 再加埋D類似花生醬醬,幾好味呀青檸燒排骨- 燒得唔錯, 又入味!茄鴨黃薑飯- 好特別!D鴨好大件,而且D皮脆脆地,好好味... D飯少少黃色, 唔知點整, 但比無味白飯好食好多, 不妨一試.裝修幾靚,仲有大海景tim !呢間呢就唔會再ga la, 但都會去銅鑼灣分店試下, 仲有幾樣菜想試呢! 希望邊D service 唔會咁差啦!

彈咁耐, 講番D食物先.
D食其實都唔錯...
素紙米巻 - 幾清, 再加埋D類似花生醬醬,幾好味呀
青檸燒排骨- 燒得唔錯, 又入味!

裝修幾靚,仲有大海景tim !