2008-08-24 9 瀏覽
發現好多人都話breadtalk既衛生有問題,,我就有感而發*本人以前都係做飲食業!!所以都好清楚廚房內、外的環境!其實好多人都鐘意既m記/kfc內裡可怕得驚人!只不過佢地可以呢埋係廚房入面,或者安排好多人係出面..有咩dirty野都可以馬上處理~然而,,breadtalk係開放式既,,比大家睇到既二可能算係唔衛生之中既衛生喇!!哈哈!不過都好希望佢地可以再進步!!今次係係假日同男朋友仔出街都去找breadtalk!!因為男朋友仔未食過,,男朋友仔1入到去就嘩左出黎!!因為太多太多太多人喇!!哈哈,,首先好似去參觀咁睇下佢地d包包先!^^再去睇下cheese cake!最後我地係食左1個傳統吐司,,飲我最愛既coffee!!男友仔就食肉鬆厚土司!都係飲coffe!!我重食埋bf仔隻半熟蛋!!^^好好味,,果到果個人重教埋我地正確既食法!!不過提提大家,,下次去飲coffe/tea既話講1早講話要少甜or other,,如果唔係就會好似我bf仔咁,,甜得利喇!哈哈*我男友最鐘意好係果座~牛油山~大致上bf仔都好滿意!!話下次再帶朋友黎試下呀!!佢重讚我叻tim呀!!哈哈!真係多謝晒bre
發現好多人都話breadtalk既衛生有問題,,
我就有感而發*
本人以前都係做飲食業!!所以都好清楚廚房內、外的環境!
其實好多人都鐘意既m記/kfc內裡可怕得驚人!
只不過佢地可以呢埋係廚房入面,或者安排好多人係出面..
有咩dirty野都可以馬上處理~
然而,,breadtalk係開放式既,,
比大家睇到既二可能算係唔衛生之中既衛生喇!!哈哈!
不過都好希望佢地可以再進步!!

今次係係假日同男朋友仔出街都去找breadtalk!!

因為男朋友仔未食過,,男朋友仔1入到去就嘩左出黎!!
我重食埋bf仔隻半熟蛋!!^^好好味,,
果到果個人重教埋我地正確既食法!!
如果唔係就會好似我bf仔咁,,甜得利喇!哈哈*
我男友最鐘意好係果座~牛油山~
大致上bf仔都好滿意!!話下次再帶朋友黎試下呀!!
佢重讚我叻tim呀!!哈哈!真係多謝晒breadtalk!!