2022-03-29
🔆靚裝修高質打卡冰室🔆香港人冰室 (深水埗)深水埗順寧道29-39號新寧閣地下D號舖今日要出去朗豪坊買snova精華呀好耐冇出嚟啦要行吓街先咁我就等個friend放工,去深水埗食完飯再慢慢行街🥳🥳🥳🥳例牌我就係飲凍朱古力㗎啦🥳🥳🥳朱古力🍫味濃好飲我Friend叫左凍奶茶☕️茶味濃,有少少回甘,可以多番少少奶就正啦2:30呢啲時間,我就因為太肚餓就食咗個鐵板燒lunch,$68真係好抵,因為可以叫兩個餸,我揀左煎雞扒同吉列魚柳,重有我最鐘意嘅薯菜,因為食飯同食麵實在太飽啦。我個friend就食個下午茶就夠啦,叫咗個炸雞翼薯格西多士都係$42鐵板燒嚟到嘅時候真係渣渣聲好夠獲氣,聽到啲聲都覺得興奮,好耐冇試過咁有氣氛咁食飯。我叫咗蘑菇汁上面啲蘑菇好大塊,容易送返入口,當到啲燒汁落去嘅時候,又會再次渣渣聲,真係好療癒😂😂😂佢係咁出現熱辣辣真係覺得好新鮮。薯格就夠脆,西多士牛油🧈勁足,雞翼外脆內軟,清晒😋煎雞扒都好鮮嫩,吉列魚柳炸都好脆。要讚下牆身瓷磚好靚,忍唔住影相食飽飽就可以有足夠嘅力量去行街啦🥳🥳🥳
香港人冰室 (深水埗)
深水埗順寧道29-39號新寧閣地下D號舖
今日要出去朗豪坊買snova精華呀
好耐冇出嚟啦要行吓街先
例牌我就係飲凍朱古力㗎啦🥳🥳🥳
朱古力🍫味濃好飲
我Friend叫左凍奶茶☕️
茶味濃,有少少回甘,可以多番少少奶就正啦
薯格就夠脆,西多士牛油🧈勁足,雞翼外脆內軟,清晒😋
煎雞扒都好鮮嫩,吉列魚柳炸都好脆。
要讚下牆身瓷磚好靚,忍唔住影相
食飽飽就可以有足夠嘅力量去行街啦🥳🥳🥳