2020-08-05
平時經過呢間burger 鋪已經好想好想試,今次就lunch行過黎食啦👻👻間舖頭主打burger同雞翼熱帶之堡有菠蘿🍍,生菜,蕃茄,牛肉漢堡扒,依家食特別鍾意食有菠蘿嘅burger,而呢個菠蘿係有火炙過先㗎,所以特別香甜,正!牛肉漢堡好Juicy,配埋千島醬絕配!卡加牛油雞翼除咗burger之外卡加牛油雞翼一樣出色,雞翼好多汁,餣得好入味,如果兩個女仔食唔晒兩個餐可以叫一個burger加一客雞翼share😋😋芝士肉醬薯條薯條即叫即整,全部都熱辣辣,芝士肉醬一啲都唔慳痞,重點係可以加錢要黑松露沙律醬,貪心嘅我最愛黑松露唔係唔加呀嘛😝😝總括依然呢度環境好chill ,聽住餐廳音樂,感覺relax,下次一定會再食😍😍期待試埋其他味嘅雞翼❣️MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
間舖頭主打burger同雞翼
熱帶之堡
卡加牛油雞翼
芝士肉醬薯條
MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖