是日係屯門行左個靚菠蘿山🍍之後一直好想食返啲甜野滿足返身體既疲倦🤪係屯門既話我就鍾情於呢間嘆甜品啦~搭輕鐵到新墟行一陣就到了。店子不大,大約有7,8張枱,每次來到都不少人呢! 好彩唔洗等位窩夫6種水果令睇下來色彩繽紛,店員親自用朱古力醬為每一碟窩夫都畫圖案架,畫出既非常仔細漂亮!所有水果都唔酸好正,尤其係士多啤梨🍓💕窩夫又脆喎,性價比高呀!不得不說呢度既雪糕係好完整既圓形雪糕,唔會鬆鬆散散咁得一細嚿架😍一開始食到雪糕同甜甜既芒果,之後融合雪糕一齊食奶味愈來愈出🤪 大力一不個底係好多好多紫米!一個人食到飽飽🤤同頭先一樣係紫米露,只係加左芋圓,芋圓超彈,係去到少硬個種,所以幾巧牙力,不過我既朋友就好鍾意!
雜果窩夫配朱古力雪糕🍦

紫西米露加三色芋圓