7點幾先收工,煮唔到飯唯有加餸啦!平時加餸送你哋一定係買叉燒?錯啦!今次買我男朋友最鍾意食嘅手撕雞!手撕雞一定最好送飯,返到屋企煮por菜,就食得啦!傳統川香手撕雞(半隻) $60男朋友鍾意食辣,所以專登叫咗川香雞,香香辣辣,食得好過癮!川香雞連雞皮,但係都唔會太油,而且雞肉食落去好滑,一啲都唔鞋口,辣辣地好好送飯!古法蟲草花水晶雞 (半隻) $88本身打算叫一款唔辣嘅手撕雞自己食,點知見到佢有古法蒸雞,覺得好似幾健康就叫咗。外賣用錫紙包住水晶雞,返到屋企打開都仲係好熱而且好多蟲草鋪喺面,蟲草吸晒雞汁同精華,超好味!隻雞又香又Juicy! 下次一定encore!!決定下次試埋其他蒸雞!另外減肥人士福音!呂錦記好體貼女士,設有輕食版-去皮手撕雞,仲有幾款唔同嘅味道,而且有青瓜伴碟,大家怕肥可以叫!舔舔脷指數:4.6性價比指數:4.5呂錦記手撕雞專門店 (西灣河)西灣河筲箕灣道33-55號麗灣大廈地下J1號舖

傳統川香手撕雞(半隻) $60

古法蟲草花水晶雞 (半隻) $88
決定下次試埋其他蒸雞!

另外減肥人士福音!

舔舔脷指數:4.6
性價比指數:4.5

呂錦記手撕雞專門店 (西灣河)
西灣河筲箕灣道33-55號麗灣大廈地下J1號舖
外賣自取