喺尖沙咀飯後想食甜品,見到厚福街有間門口招牌都幾靚既餐廳,望完個menu覺得全部都好吸引就入去試下啦。我地嗌咗兩款甜品,一個係蜜瓜碗 北海道牛乳冰,另一個係水蜜桃窩夫伴普洱朱古力意大利雪糕落完order冇耐啲甜品已經到咗,個蜜瓜碗嚟嗰時我同朋友都嘩一聲呀!因為佢比想像中大碗好多,一粒粒既蜜瓜配上白雪雪既牛乳冰,淨係影相已經好靚~蜜瓜好爽好香甜,而牛乳冰當然係超重牛奶味啦!依個配搭好好,食到一半已經講緊下次幾時嚟食了~而個水蜜桃窩夫伴普洱朱古力意大利雪糕呢,個雪糕就超級有驚喜!個朱古力雪糕比平時出面食既冇咁甜,再mix埋普洱喺入面,甘甘地甜甜地幾特別,唔錯!同埋個窩夫本身都夠熱夠脆,好食呀!見佢個menu仲有主食,下次夜晚都可以過嚟食埋~

見佢個menu仲有主食,下次夜晚都可以過嚟食埋~